julfix

Nu känns det att julen närmar sig. Med stormsteg skulle jag vilja påstå. Jullåtar på radion, ljusstakar i fönstren och snö på marken. Och i lördags eftermiddag hade vi traditionsenligt julpyssel hemma hos mormor och morfar. Jag, Elin, Jolle och småkussarna Konne och Valle. Jonte kunde inte följa med, han var och jobbade. Det var i alla fall mysigt, vi gjorde marsipanfigurer, pepparkakshus och sånt. När jag kom hem vid åtta-tiden så låg min lille kille och sov i soffan. Söthuve.
-
Igår passade jag på att fixa de sista julklapparna. Tog en tur på stan och sen hem och hade riktig tomteverkstad. Det är så kul att slå in paket tycker jag, hihi. På kvällen var jag och Jonte på dubbeldejt, vuxenpoints? Vi mötte i alla fall upp Patrik och Linda i stan och gick och käkade. Sen gick vi på bio, det blev Svinalängorna. mmmm, Ola Rapace.
-

/

Jobbjobbjobb... alla handlar godis till jul nu. Vilket betyder mycket att göra för oss i boa. Idag var pappa och hälsade på och lånade ut en gammal mobil åt mig, så nu är jag i alla fall inte helt handikappad. Även mormor och morfar kom och hälsade på. Alltid roligt med lite besök.
-
Igår kväll var vi trötta och våran kyl var tom, så då fick det bli pizza till kvällskäk. Idag har jag jobbat men Jontisen har varit ledig så han har fått hemmafrua. Han har varit duktig och varit och storhandlat ordentligt, så nu har vi äntligen lite mat här hemma. Lillasyster är här hos oss nu, och har varit det typ hela dagen. Hon har varit lärare och pluggat matte med min karl som har matteprov snart. Tur att inte jag behöver plugga med honom, jag minns typ ingenting av det där..
-

noooo

Känner mig som världens mest handikappade människa. Nu undrar ni kanske varför. Jo ni förstår, min mobil har slutat att fungera. Man inser inte hur viktig den är i ens liv förrän man inte längre har den. Speciellt när man som jag inte har någon hemtelefon, och när ens sambo inte är hemma. Inser ni vad detta innebär? Jag kan inte ringa någon och ingen kan ringa mig. Det känns som om jag är fast på en öde ö utan någon som helst connection till resten av världen. I-landsproblem kan vara jobbiga.
-
Idag har jag jobbat hela dagen. Det var roligt, speciellt eftersom en av mina fina vänner jobbar med mig den här veckan. Kul att få lära ut hur det går till i lilla boden. I kväll var jag sista gången för den här terminen på min kurs. Det slutade bra, min lärare kallade min sista målning för ett riktigt mästerverk och han ville ha med den på en utställning i vår. I'm goood! Det fick mig att anmäla mig även till fortsättningskursen i vår.
-
Min karl är och jobbar 12-timmarspass idag, vilket betyder att han inte kommer hem förräns efter tio nångång. Då kommer han antagligen vara helt slut, stackarn. Och vi hinner inte umgås någonting idag heller.. Tro inte att man hinner se varann så mycket även om man lever under samma tak.

äntligen

Ska väl börja med att be om ursäkt för den kassa uppdateringen den senaste tiden. Får väl skylla på jobb då kanske. Jag har nämligen jobbat, jobbat och jobbat på sistone. Har jobbat sex dagar i rad nu, så min lediga dag idag känns ganska välbehövlig.
-
I onsdags kväll fick jag ju hem min man, vilket var hur mysigt som helst. Tänk att man kan sakna någon så mycket på bara några dagar.
-
Jag ger er ingen detaljerad beskrivning av vad vi gjort varje dag den senaste veckan, då skulle det nog bli ett långt och tråkigt inlägg. Men jag kan bjuda på en snabb summering: joooooooobb, middag med jobbet, personalfest, födelsedagsfirande av mami, middag hos Goderlövs... typ så.
-
Min karl var som sagt på personalfest i lördags, gissa när han kom hem? Klockan 22 ungefär. Då var han, hm, rolig... gullet då. Kan väl säga att han var lagom pigg igår, så kanske ni förstår resten själva.

yey

Igår skulle jag och sis haft en dag på stan med lite shopping, men det fick ställas in eftersom jag blev inkallad på jobbet. Så kan det gå. Efter en hel dags jobb så var det bara hem och vända och iväg till kursen. Näst sista gången igår, vad snabbt det går! Kul var det i alla fall. Sen hem och sova ensam..
-
Idag var det jobb hela dagen igen. Sen har jag varit otroligt duktig ikväll om jag får säga det själv. Handlat och städat och grejat här hemma. Nån måste ju göra det när karln är iväg.. Men nu kommer han hem snart!!! Längtar ihjäl mig.

RSS 2.0