four songs

Jag spenderade gårkvällen och natten hemma hos familjen i Ljungsbro. Mat och mys och lussebullar och glögg. Jag sov över där som sagt, första gången sen jag flyttade hemifrån faktiskt. Idag har jag ägnat mig åt rensning. Rensat ur mitt gamla rum. Fan vad skit man samlar på sig genom åren alltså.
-
Nu är jag hemma hos oss igen. Lillasyster är här ikväll och ska sova över här också. Min man är ju bortrest så nån måste ju vara här och umgås med mig.
-
Älskling, kom hem nu. Jag behöver dig här hos mig.

insane

waaahh... jag är helt död. Har jobbat hela helgen, och det har varit helt insane. Adventsmarknad i gamla linköping lika med tusen människor i chokladboden. Behöver väl inte säga mer än så. Men måste bara tillägga att det faktiskt har varit ganska så roligt. Inte en lugn stund, visst, men tiden har ju gått fort i alla fall.
-
Igår när vi kommit hem på kvällen så var både älskling och jag helt slut. Det hade varit insane på Jontes jobb också. Vi var så trötta att vi var tvungna att köra sten/sax/påse om vem som skulle gå och öppna dörren när det ringde på. Det var i alla fall Jontes päron som kom och hämtade upp oss och så åkte vi på släktkalas.
-
Idag har varit precis likadan som igår, på jobbet alltså. Massor. Roligt men stressigt. Varken igår eller idag så gick det nån buss som passa när jag skulle hem, så jag har promenerat hem två dagar i rad nu. Promenerat i 40 cm djup snö, i 20 minusgrader, med snö och is som piskade mig i ansiktet. Det tog nästan en halvtimme att ta sig hem. Jobbigt värre.
-
Min man har begett sig till Idre nu. Han åkte i förmiddags. Han och några killar till ska upp och testa Intersports alpinsortiment. Jag är inte ett dugg avundsjuk.
-
Snart ska jag åka hem till min familj och bara ha det skönt. Jag har nämligen förtjänat det efter denna hektiska jobbhelg. Plus att min karl är bortrest. (Jag saknar honom redan.)

thank you baby

Igår hände det inte så mycket spännande, vi var och jobbade hela dagen båda två. Kvällen spenderade vi hemma, och lagade korvstoganoff. Detta resulterade i en historisk händelse, min kille hackade lök! För alla som inte vet det, Jontisen verkligen hatar lök. Hans egen kommentar: "Älskling, fattar du hur mycket jag älskar dig nu eller?"
Senare hade vi lite yatzy-turnering och jag snittade två yatzy per omgång, vilket ledde till en hel del sura miner hos karln....
-
Idag har jag också jobbat. På vägen hem gjorde jag som resten av Linköpings invånare ungefär, tog vägen förbi affären och handlade fredagsmat. Fan, jag trodde aldrig jag skulle bli en sån som planerar så dåligt att jag måste handla mat till kvällen på vägen hem från jobbet.. Jag som är dotter till urmänniskorna av planering. Kul att köa i 17 timmar för lite mat, när man är så trött att man bara vill hem. Jag tror det är dags att börja införa matlista här hemma alltså.

wild

Igår morse gick jag upp sjukligt tidigt. Klockan sex. Jag vet inte när jag gick upp så tidigt senast, länge sen är det i alla fall. Anledningen till detta är att jag provade på ett nytt jobb. Nämligen som frukostvärdinna på First Hotel. Spännande va? Det gick bra och var ganska kul, så nu kanske det blir lite jobb där framöver, vi får se. När jag slutat gick jag ner och lunchade på stan med Julia, Frida och Emelie. Det var en "hej då för en tid"-lunch eftersom Jullen nu har tagit sitt pick och pack och åkt till London.
---
Idag har jag jobbat i boden som vanligt. Det fick bli buss idag med, men det är väl ingen som kan kräva att jag ska promenera eller cykla till jobbet i det här snökaoset? Snön påverkade ändå, bussen gick inte förbi min hållplats imorse.. så jag fick springa (pulsa) till nästa hållplats. Nu är jag hemma, ska väl kanske ta och börja laga lite käk.. Min man är fortfarande och jobbar.

snow

Gårdagen bestod av jobb för både mig och sambon. På bussen på väg hem från jobbet fick jag beröm av en gammal farbror. Jag erbjöd min sittplats åt honom, så att han skulle slippa stå. Han blev väldigt glad och en aning överaskad tror jag. Han sa att jag var duktig. Hehehe. När jag kommit hem så dök brudarna upp här, Fia, Jossan, Emelie och Frida. Vi käkade lite och skulle sen se Harry film nr 6, men det blev mest en massa snack och skratt. Sjukt kul. Sen gick vi på bio och såg Harry film nr 7 part 1. I like.
Jag började denna dag med ett spännande möte som eventuellt kan leda till mer. Jag ska nämligen tillbaks dit redan imorgon.. fortsättning följer, maybe. Annars har jag varit ledig idag. Ikväll ska vi njuta med bästa serien, Våra vänners liv!

somewhere

Igår kväll blev det mys och hämtmat framför idol. Vi kunde som vanligt inte komma överens om vart i från vi skulle köpa mat, så Jonte gick och köpte kebab och jag köpte sushi. Lite mer klass på min mat, eller vad säger ni? Haha. gött var det i alla fall. Sen satte vi på en film och Jontisen somnade så sött.
Idag var karln och jobbade. Jag tog en shoppingtur på stan och köpte både brallor, tröja, skor och smycken. Rätt så värt. Sen mötte jag upp Elin och Joel och så var Elin och jag smakråd åt Joel. Efter lunch och häng i lägenheten så drog vi förbi Ikano och hämtade upp Jonte på väg hem till mor och far. Ikväll har vi nämligen varit på släktkalas och firat våra päron. Mitt söthuvud till sambo var så gullig och lekte med mina småkusiner, de tyckte det var superkul. (Antagligen han också.) Det är bra att han övar lite, haha...

torsdagsutång

Både Jonte och jag var och jobbade hela dagen igår. När jag slutat så kom Ems och Julle hit och så tog vi några glas vin. Sen gick vi bort till Kniv och Gaffel och mötte upp Frida. Vi hade en mysig middag med sjukt god mat och massa prat. Vi hade jättetrevligt och vi blev kvar rätt länge. Till slut fick personalen i princip köra ut oss, alla gäster hade gått och de hade börjat städa. Haha. Då gick vi till Platå. Middag och utgång, nice torsdag. Framåt natten traskade jag hem och kröp ner i sängen hos mitt gull som låg och sov.
Idag är jag ledig och karln är och jobbar.

i'm yours

Idag har jag jobbat och min man har varit hemmafru. Skönt, ordningen är återställd här hemma. Han har städat och diskat, och varit på stan och shoppat och lunchat. Vilken man jag har. Och nu lagar han middag åt oss. Vi har nämligen 5 månader idag och det måste ju firas med en romantisk middag. (Jag har med varit duktig och bakat en kladdkaka till efterrätt. Jag kan också.)
Jonathan, du är det bästa som hänt mig och jag kan inte få nog av dig! I love you.

i live on the second floor

I lördags kväll blev det lite utgång för både mig och karln, fast på skilda håll. Jag träffade Fia och satt och shottade och snackade, rätt så nice. Framåt natten möttes vi upp, jag och min kille, och så gick vi hem tillsammans.
I söndags var man lagom pigg. Vi åkte hem till mina päron i Ljungsbro och lånade bastun. Ganska så skönt. Sen käkade vi middag där och stannade hela kvällen.
Igår var vi lediga båda två. Vi hade tvättstugan, så vi var duktiga och tvättade. Sen åkte vi till Maxi och handlade också. Efter dessa ansträngande göromål så orkade vi inte så mycket mer, utan var bara hemma och tog det lugnt.
Idag har vi varit ute i Ljungsbro igen. Min lillasyster är äntligen hemma igen, efter långa veckor i Costa Rica och efter en flera dygn lång hemresa. Det var jättekul att träffa henne igen och titta på alla bilder. Skönt att hon är hemma igen.

lördag

Japp, det blev yatzy i torsdags kväll. Mamma och jag spöade Jonte varsin gång. Det gick inte alls bra för karln, och förbannad blev han. Haha.
Igår var jag själv hemma igen, och Jonte var och jobbade. Jag ägnade i stort sett hela dagen åt akrylmålande. Sjukt kul alltså. Fan vilken konstnär jag är. Och så var jag nere på stan en sväng, och på vägen tillbaka blev jag totalt nerskvätt av en jäkla bil. Tack för den.
På kvällen blev det fredagsmys med käk och idol hemma hos Goderlövs.
Idag har vi jobbat båda två, rätt kul att vara tillbaka på jobbet efter en veckas uppehåll faktiskt.

life in techno colour

Hmm, börjar bli lite smått långsamt att bara vara hemma på dagarna. Längtar nästan tills jag ska jobba. Idag har jag inte gjort mycket alls. Hemmafruat lite. Handlat, diskat, lagat mat. Ombytta roller här hemma, då Jonte har jobbat idag igen.

Jag satt och kollade igenom alla mina foton från Indien förut och kom på hur mycket jag saknar alla mina fina barn. Underbara. Måste ta och framkalla bilderna snart. Shit, snart är det ett år sen som jag åkte. Det är helt sjukt hur fort tiden går.

Snart kommer mamsen hit för lite mys. Kan det bli en yarre måntro..?

today

Idag när jag vaknat så gick jag ner på stan och mötte upp Fia, Emelie och Elin. Det blev en fika, sen började Elin jobba och vi andra gick hem hit. Varken jag, Fia eller Emelie jobbade idag så det blev att ligga i soffan och chilla lite framför tv:n. Man blir rätt seg av att inte göra nåt alltså.
Annars har det väl inte hänt så mycket spännande, Jontis har jobbat hela dagen och nu väntar jag på att han ska komma hem. Vill ni veta mer om Jonte så checka in intervjun om honom på http://www.wettern.blogspot.com/ ....
Min snygging!

daddys day

Igår kväll njöt vi med hemmagjorda jättegoda räkmackor som min gulliga man fixade. Tur att han är så duktig i köket, mitt lilla gull. Vi kollade förstås på vårt nya favoritprogram, Våra vänners liv. Sjukt bra serie, kolla på den om ni inte redan följer det.
Idag har min man varit och jobbat hela dagen och jag har varit hemma själv. Jag har ingen aning om hur jag har fått dagen att gå, för jag har inte gjort så mycket förutom en kort tur på stan.
Framåt kvällskvisten gick jag i alla fall ner på stan igen och mötte upp far och mor. Min lilla pappa fyller nämligen år idag, hela 44 år. Vi var på Yogi och käkade indiskt och firade honom. Det var gott och mysigt, men jag kunde tyvärr inte stanna så jättelänge. Jag hade ju min kurs idag. Nu har jag nyss kommit hem och sitter och myser med karln.

november rain

Igår kväll när vi jobbat klart så åkte vi hem till Ljungsbrot för söndagmiddag hemma hos Goderlövs. Det var mys och gott, men vi var rätt trötta och åkte hem skapligt. Kollade såklart på Ensam mamma också, Jonte låtsas att han inte tycker det är bra men jag vet att han innerst inne älskart..
Vi är lite småkrassliga båda två, karln har haft lite feber och jag är snorig och så. Inte så konstigt med tanke på hur kallt det är på mitt jobb. Idag jobbar ingen av oss, så det blev sovmorgon och sen en pannkaks-brunch.
Vi har varit duktiga idag och diskat hela berget, dammsugit och plockat i ordning på allting. Nu är det så fint här hemma, och jag kan äntligen slappna av. Fan jag trivs inte när det är rörigt alltså. Snart kommer Andy hit på lite besök, om han lyckas hitta hit vill säga..

yeah

Shit, pensionärshelg på oss alltså. Fredags kväll blev det mys med tacos, idol och film. Igår kväll också, då blev det pizza och film.. Filmen var slut runt kvart över elva och då var vi så trötta att vi gick och la oss. Vi är inga partydjur direkt.

Men man kanske får skylla på att både jag och karln jobbar hela helgen? Och att vi är helt slut när vi kommer hem? Nästa vecka jobbar jag inte så mycket, tur det, för någon måste ju ta hand om hemmet. Alltså vårt hem blir en katastrof typ så fort båda jobbar. Diskberget bara växer. Fan, jag trodde aldrig att jag skulle bli en sån som har diskberg.



Coola är vi.

housewifes

I onsdags hade jag och Fia en riktig hemmafru-dag. Hon kom bort till mig med sin tvätt och så tvättade vi typ hela dagen. Jag vet inte hur många maskiner vi körde, men det var en hel del. När vi var klara och skulle sortera tvätten så upptäckte vi att det minsann inte var så lätt att hålla isär vems strumpor som var vems. Fia och jag hade ju typ alla likadana och killarnas är ju inte så lätt att veta heller. Och vilka kalsonger tillhör egentligen vilken kille? Varför måste alla killar ha björn borg-kalsonger, det blir ju skitsvårt för oss att veta vems som är vems..

Fia och jag var ännu mer hemmafruiga och åkte till Maxi och storhandlade. Vi hade verkligen fullt upp hela dagen, vi hann inte ens äta lunch. På kvällen var jag helt slut, ny respekt åt hemmafruar alltså.

Igår jobbade jag, och sen hämtade Jontes föräldrar upp mig och så åkte vi till Vadstena. Jontes lag spelade match och vi var där och tittade. De vann, som alla andra gånger jag tittat. Jag tror jag ger laget tur eller nåt, för alla gånger jag tittat har de vunnit och alla gånger jag inte tittat har de förlorat. Det är nog bäst att jag kommer på resten av matcherna så att de vinner lite.


livet just nu

I söndags kväll var jag på middag hemma hos Olgi. Jag, Julle, Ems och Frida. Det var precis som förr i tiden, Olga hade lagat sjukt god mat och vi satt bara och pratade och tog igen all tid som vi varit ifrån varandra. Det var välbehövligt, saknat och underbart. Det är såna kvällar man saknar gymnasiet. På den tiden sågs vi varje dag och hade sånt mys varje vecka. Nu blir det alldeles för sällan, nu bor vi på olika platser och har så mycket annat för oss i livet.
Igår var jag ledig, min boyfriend också. Vi sov länge och sen hade vi en riktig god och mysig brunch här hemma. På kvällen hade jag kvalitetstid med mamsen. Vi var på bio och sen gick vi och käkade. Vi åt på Aioli, sjukt god mat måste jag säga.
Idag har jag också varit ledig. Jag mötte upp Fisen i förmiddags och så tog vi en tur på stan och även en lunch. Sen var jag hemma i hennes och Miches nya lägenhet och kikade. Den ligger rätt nära oss så det är ju riktigt nice.
Just nu ligger jag i soffan med en otäck huvudvärk. På grund av detta så blev det tyvärr ingen kurs för min del idag. Känner mig inte riktigt i form för det just nu.
Du är allt jag nånsin drömt om.

RSS 2.0