Saturday sun

Det är lördag, ledig helg och solen skiner. Livet är fint. Jag har nyligen kommit hem, har varit nere på stan och fikat med Frida. Tjejen är hemma från London och hälsar på några dagar och vi lyckades till slut hitta en liten lucka att träffas på. Det var så rroligt att se henne igen, det var länge sen nu.
-
Karln är också ledig i helgen, han skrotar omkring här hemma och har precis tryckt i sig ägg, bacon och cola till frukost. Själv har jag precis packat, jag åker till fjälls med familjen i morgon bitti. Packa dagen innan, det har jag nog aldrig gjort förut.. Den där Jontisen har nog påverkat mig mer än vad jag trott.
-
Nu ska vi umgås lite, får ta vara på den här dagen tillsammans eftersom vi ska vara ifrån varandra nästan en vecka sen.

Lets try again

Jaha, hej och välkomna till denna nystart. Jag gör nu ett nytt försök med bloggen, jag kände att det var dags att ta upp den igen..

Vad har hänt sen sist då? Ja, en hel del. Först och främst har vi ju flyttat! Som man kanske förstår av headern på bloggen. Vi bor numera på Repslagaregatan. Och vi trivs hur bra som helst kanske jag ska tillägga. Bilder kommer inom kort. Annars så flyter det på, Jonte knegar vidare på Intersport och jag är lite mitt emellan jobb just nu. Arbetslös kanske ni tänker nu, men faktiskt så är det en hel del på gång för min del.. Jag återkommer om det.

Just nu sitter jag och försöker få ordning på bloggen. Alla koder gör mig galen och det tar tusen år, men en liten bit på vägen har jag kommit i alla fall. Vad tycks än så länge?


RSS 2.0